Utskiftning av vinstandelar

2017-05-11

Utskiftning av 2012 års vinstdelningsfond har påbörjades. En hel vinstandel är 48 aktier.

Även om utskiftningen har påbörjats kan det ta ännu en tid innan man ser det på sitt konto/depå.

Värdet av en hel andel var sista april 6950 kr.

IF Metallklubben/joc 

 Kommentera nyhet

Skriv grna en kommentar till vra nyheter. Kritik, berm, frslag, argument och sikter r vlkomna p metallklubbens hemsida . Kommentarer som r direkt nedsttande mot ras, kn, religion eller sexuell lggning kommer inte att publiceras.

Alla kommentarer godknns fr publicering innan de lggs ut p hemsidan. Det gr att det kan ta en liten stund innan dina kommentarer syns p hemsidan

Namn *


Kommentar *

 

Kommentarer

Hej Varför går man ut med detta på IF Metalls hemsida? Om man läser artikeln så får man känslan av att det är IF Metall som delar ut aktierna. Detta är ju en vinstdelningsfond som Volvo AB delar ut och detta gör man helt utifrån företaget. Det har inte inneburit några som helst förhandlingar med IF Metall utan det är något som företaget gör helt ensidigt. Detta är något som vi alla har arbetat ihop och med företagets goda vilja så får vi aktier så att vi är delägare i företaget vi arbetar för. Jag tycker det är helt fantastiskt att företaget ger oss denna möjlighet att påverka som delägare. Sluta ta på er äran på något som ni inte påverkar.

Av Christer

Inskrivet: 2017-05-15 17:46:42


Så att, vilket datum kan man vänta sig att aktierna dimper ner på konto?

Av Niklas

Inskrivet: 2017-05-11 16:57:11


  New Page 1