Besök av Volvos LO-klubbars koncernensstudieråd

2004-08-30

Besök av Volvos LO-klubbars koncernensstudieråd

Personer från Volvo LO-klubbars studieråd besökte Umeå under slutet av vecka 35 De var här för att genomföra ett studierådsmöte

Några av er har kanske märkt att det varit några nya personer som gått runt på fabriken under slutet av veckan 35. Det var Slobodan Gusljesivic från Volvo CE i Esklstuna, Walter Pickl från Volvo Powertrain Köping, Hans Mittler från Volvo Aero Bromma och Camilla Johansson Volvo Penta Vara. De ingår alla i Volvo LO klubbars koncenstudieråd. De var här för att genomföra ett studieråds möte. Innehållet som diskuterades mötet var bl.a. kompetensväxling, fackliga studier, studierådets konferens nästa år och förbereda påverkan av våra beslutsfattare etc. Dessutom användes tiden till att titta på monteringens förändring, av layout och arbetsinnehåll blivit förändrat. Även ett studiebesök på Designhögskolan gjordes.

Studieorganisatör
Joacim Eliasson