För dig som planerar att besöka Västkusten i sommar.

2015-04-24

IF Metalls Verkstadsklubb i Göteborg genomför en familjedag 28 juli i samband med målgången för Volvo Ocean Race. Medlemmar i andra Volvoklubbar runt om i landet är välkomna att anmäla sig och få samma förmånliga villkor. Anmälan måste ske senast 18 maj. Kontakta klubben för mer information om hur man gör.

Volvo Ocean Race
Målgången för Volvo Ocean Race är kommer att ske i slutet av juli.  Tävlingen avslutas med ett race inom Frihamnsområdet 27 juli. Familjedagen är planerad så att den som är intresserad av båtkapprace och de extrema båtarna kommer att ha en alldeles unik möjlighet att komma nära.

Familjedagen
Familjedagen kommer att genomföras i Frihamnsområdet intill Volvo Ocean Race. Där bjuds på underhållning, tävlingar, barnaktiviteter och enklare förtäring.  Lars Kronér genomför två föreställningar tillsammans med Jessica Andersson, Åsa Fång och Peter Apelgren.  Avtal med rabatter på boende finns också at tillgå.

Folkfest
Det blir en garanterad folkfest när IF Metall på Volvo i Göteborg bjuder in alla sina medlemmar med familjer och dessutom välkomnar och generöst bjuder in andra Volvoklubbars medlemmar på samma villkor.

Intresserad?
Klubben planerar inte att genomföra någon gemensam subventionerad resa från Umeå. Det är för stora avstånd. Men om någon ändå planerar att åka till Västkusten och Göteborg i sommar hjälper vi gärna till med anmälningar och tips. Kontakta Janne Carlsson telefon 72 30 i sådana fall.

Metallklubben
JOC