Nyhetsflödet fungerar igen!

2015-03-24

Under förra veckan så ”kraschade” Metallklubbens hemsida, och det fanns inga möjligheter att lägga ut nyheter eller att läsa dem. Det är nu åtgärdat.

I början av förra veckan havererade nyhetsflödet på metallklubbens hemsida. Vi har under veckan arbetat med att åtgärda detta. I dagsläget ser det ut som vi har löst problemen. Orsaken till haveriet var en omfattande uppdatering av Webbhotellets servrar, där kommunikationen med programvaran som administrerar nyhetsflödet slutade att fungera. Det var alltså ingen ”hackerattack” om nu någon trodde det.

Eftersom vi samtidigt själva uppdaterar en hel del material på hemsidan var det svårt att lokalisera felorsaken.

Uppdateringar
Vi genomför alltså en hel del uppdateringar på hemsidan för närvarande. De kommer allt eftersom att uppdateras. Bland annat så är nu alla Trycket som vi publicerat 2014 och 2015 utlagda som PDF-filer på hemsidan.

Metallklubben
GuPe