Erbjudande om förskottssemester

2017-05-24

De 27 visstidarna som får sin anställning omvandlad till tillsvidareanställning har rätt till förskottsemester. Vi har även några som nyanställts. Även de har rätt till förskottssemester. Läs mer om vad det innebär.

Alla visstidare har nu fått erbjudande om tillsvidareanställning från 15 juli. Det innebär att man har rätt till förskottssemester. Samma sak gäller för den som nyanställs till Volvo eller återkommer från studieledighet i vissa lägen.

Läs mer
Du som vill läsa mer om vad avtalet om förskottssemeter innebär hittar det på hemsidan i listen till vänster. Under ”AVTAL OCH LÖNER” väljer du ”Koncernavtal”. Där hittar du vad avtalet innehåller när du klickar på texten ”Förskottssemester”.

 

Bra villkor
Som du kan se där så är förskottssemester ett mycket bra erbjudande för dig som inte planerar att säga upp dig inom 5 år.