God Jul och Gott Nytt År

2017-12-22

Så närmar sig slutet på 2017. Verkstadsklubben önskar alla medlemmar ett riktigt gott slut på 2017 och en förhoppning om ett riktigt bra 2018.

Trots få ”röda” dagar denna jul så hoppas vi att de lediga dagarna vid jul och nyår blir en tid för återhämtning.
En bra möjlighet att umgås med familj, vänner och bekanta. Eller varför inte höra av sig till någon det var länge sedan du pratat med.

Verkstadsklubben vill med denna hälsning önska alla medlemmar ett riktig God Jul och ett Gott Nytt År!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 tankar om “God Jul och Gott Nytt År

  1. Igår fick jag ett brev hem där man från If Metall meddelar att gruppförsäkringen upphör vid årsskiftet. Igår! Hur är det möjligt att meddelande om detta kommer precis inför storhelger och mindre än två veckor innan. Hur tänker ni?! Ringde först IF Metall och de upplyste mig om att det är klubben som hanterar försäkringen och att det är tre personer som har ringt om samma sak under dagen. Vad gäller om ett försäkringsfall inträffar efter årsskiftet innan ny försäkring är på plats? Vad erbjuder ni för alternativ, eller ska var och en sköta detta själv? Under all kritik, så här kan det väl inte gå till!

    1. Trycket 20171201 finns under ”Trycket” i toppmenyn, under Trycket 2017.
      Läs gärna detta trycket som förhoppningsvis förklarar hur det står till.

    2. Som jag har förstått det så är det gruppförsäkringarna i Förenade Liv som övergår till Folksam, med andra ord fortsätter försäkringarna att gälla. Klubbens försäkringsansvarige har varit ute och informerat om detta, dessutom har det informerats om det i Trycket.

Kommentarer stängda.