En riktigt god semester!

IF Metallklubben önskar alla medlemmar och förtroendevalda en riktigt god och bra semester med nära och kära.

Vi har haft en tung vår med mycket övertid samtidigt som vi ibland haft tvärstopp i produktionen. Corona har gjort att vi inte kan umgås på jobbet  så som vi kanske vill. 600 nyanställda på mindre än ett år gör att många grupper har förändrats.

Till det kommer att företaget sagt upp MTM-avtalet, vilket kommer att påverka oss i framtiden.

För klubbens del så har Jan-Olov Karlsson gått i pension efter många år som klubbordförande. Den nya klubbstyrelsen har tagit över stafettpinnen och kommer att fortsätta med samma inriktning för IF Metallklubben ­- en demokratisk verkstadsklubb nära medlemmarna.

Så en underbar semester önskar vi er alla!

IF Metall
Volvo Umeå

2 tankar om “En riktigt god semester!

  1. Tack detsamma. En fråga från en som gått i pension . Fick ett presentkort från klubben , tack . Frågan är varför vi som gått i pension inte får komma åt ta en fika å träffas under säkra former . Samhället i övrigt har ju öppnat upp i princip överallt , knappt något publik tak på sport,restauranger å pubbar får släppa in tills det är fullt , munskydds kravet är borttaget , man kan resa till dom flesta länder , osv. Vi som det här gäller är ju också fullt vaccinerade , och man kan ju alltid tacka nej om man vill. Det går ju alltid att träffas ute på gården ock ta en fika. Men än en gång, företaget har sagt nej , dom dikterar villkoren än en gång !!!

  2. Hej jag är faktiskt lite orolig för vad som händer när mtm avtalet försvinner. Hoppas på en lösning så det kan vara kvar.

Kommentarer stängda.