När kroppen inte orkar längre!

2005-11-28

LO ABF och SOFT inbjuder till seminarium samt sopplunch och underhållning den 9 december klockan 09,00-12.00 i LO fackenshus Kungsgatan 89.
Journalisten Leif Stenberg medverkar.

LO i Umeå, ABF samt föreningen SOFT inbjuder till seminarium samt sopplunch och underhållning. Vi lyssnar till Leif,s radioprogram som heter ”När korppen inte orkar längre!” Det är ett program som handlar om utslitna kroppar och hur männniskor behandlas av ”vårdande” instanser och organiationer, hur man inte blir trodd om att ha en utsliten kropp.

Efter att vi gemensamt lyssnat på radioprogrammet så vidtar en gemensam diskussion om det vi just hört, med Leif och övriga medverkande. Vi avser att inbjuda lokala politiker och beslutsfattare till detta seminarium.

Anmälan snarast senast den 2 December till:

Epost:christin.pettersson@lo17-9.se

Via post:
LO-facken i Umeå
Christin B Pettersson
Kungsgatan 89
903 30 Umeå