Dags att skriva in sig på arbetsförmedlingen!

2015-04-27

Tiden för verkställandet av uppsägningarna börjar närma sig, och det är snart dags att skriva in sig på arbetsförmedlingen.

Vecka 19 och 20 kommer inga coachsamtal med Antenn att ske. Istället får du som är uppsagd möjlighet till ett bokat möte med Arbetsförmedlingen för att underlätta inskrivning och jobbmatchning. Du kommer att få tid av din chef.

Ett eget arbete
Där kommer det att finnas möjlighet att få sina inskrivningsuppgifter registrerade. Men för att få dem registrerade bör du först göra en egen inskrivning på AF:s hemsida.

Deras webbsida arbetsförmedlingen.se finns öppen vardagar mellan 07.00-22.00 och helger mellan 09.00-18.00 Följ anvisningarna för att fylla i namn och personuppgifter.

Innan träffen med AF bör du även tänka igenom vilka kompetenser du har – inte bara yrken utan även eventuella utbildningar. Detta för att samtalet ska kunna fokusera på just dina kompetenser så att matchningsunderlaget ska bli så bra som möjligt.

Möte med AF
Därefter får du ditt besök med Arbetsförmedlingen här på fabriken med den tid som du får av din chef. Då blir också dina uppgifter registrerade.

Detta kommer att underlätta och snabba på det personliga besök på AF:s kontor som du måste göra den första arbetslösa dagen.

Mer info
Mer info kan du få på kontaktcentret i entrén här på fabriken. Arbetsförmedlingen finns givetvis på plats sina ordinarie tider på kontaktcentret

Tisdagar och torsdagar kl.13.00 – 16.00

Metallklubben
Marianne