Dags att boka Tärnastugor

2016-09-15

Nu är det dags att anmäla sitt intresse för att hyra en Tärnastuga våren 2017. Störst chans att få hyra den vecka du vill under det kommande året, har du om du lämnar dina önskemål senast 1 november.

I Tärnaby, ett av landets populäraste fritidsområden för familjer, naturälskare och äventyrare, äger IF Metall sju stugor. Det är avdelningarna 3 och 4 i Västerbotten som äger stugorna. Boka stugorna och upplev vår vackra fjällvärld.

Stugorna ligger på gångavstånd från nödvändig samhällsservice och inte långt från närmaste linbana till Laxfjällets topp. I stugorna som är utrustade för sex personer finns allrum med köksavdelning, tre sovrum, WC med dusch, torkskåp, färg-TV och skidbod.

Anmälningsblankett, prislista och informationsbrochyr hittar du via länken här nedan.

Tärnastugor