Friskvårdssatsning!

2016-03-31

Den partssammansatta friskvårdsgruppen har tagit initiativ till en ”stegtävling” för alla på fabriken. Satsningen genomförs under våren 2016. Tävlingen är en lagtävling där alla områden eller grupper har möjlighet att delta!  Även klubbstyrelsen och skyddsombuden inom IF Metall kommer att använda en stegräknare under perioden.

Stegräknare på köpet!
Samtliga som anmäler sig kommer att få en stegräknare som man givetvis får behålla efter att tävlingen är avslutad. Stegräknarna kommer att levereras till fabriken innan tävlingen påbörjas, information om hur dessa hämtas kommer senare

Om man inte vill använda sig av den finns även en app som man kan installera på sin privata telefon. Via appen kan man enkelt få stegen in på sin personliga sida.

Pågår vecka 16-23
Stegtävlingen pågår vecka 16-23, med start den 18 april. Det är inte bara under arbetstid som stegtävlingen pågår, utan alla steg som tas under dygnet räknas in i tävlingen

All motion räknas!
Det är inte bara promenader och löpturer som räknas in utan man får även tillgodoräkna sig andra aktiviteter, simma, cykla, städa, dansa – allt räknas!  När man ska föra in sina aktiviteter på hemsidan så finns det möjlighet att välja mellan över 100 andra aktiviteter som omvandlas till steg när man skriver in dem

Priser under resans gång
Under tävlingen kommer priser att lottas ut och naturligtvis kommer ett lag att stå som slutsegrare.

Anmälan
Har ni inte anmält er så in och anmäl er nu! Anmälan görs på: motionsplatsen.se/volvo

IF Metall Volvo
Marie L