Nya telefonnummer!

2015-11-02

Volvo i Umeå har bytt hela sitt telefonsystem med nya telefonnummer till samtliga. Tidigare hade vi 090 – 70 xx xx som telefonnummer. Numera har vi 090 – 862 xx xx som telefonnummer för de flesta.

Alarmfunktion
De som har alarmfunktion på sin telefon behåller sitt gamla externa telefonnummer 090 – 70 xx xx. Internt ska deras telefonnummer börja med en etta; 1xx xx Ett något krångligt system innan alla blivit fullt uppdaterad med systemet.

Ett problem som kan uppstå är att det inte finns någon hänvisning från det gamla telefonnumret till det nya.

Här på hemsidan kan du hitta de nya direktnumren till fackliga företrädare och skyddsombud. Klicka i menyerna här till vänster så hittar du ledamöter till klubb- och gruppstyrelser men även skyddsorganisationen.

Metallklubben
GuPe